Asset management

We helpen met exposure monitoring, rapportages en zelfs met het herbalanceren van miljarden assets under management

Het expertiseteam dat veelal ontwikkelt voor asset managers en hun institutionele klanten. Klanten die meer willen doen met hun Assets Under Management.


Specifieke ervaring

We hebben ervaring met portefeuille management tools (zoals Simcorp) om te verbinden of volledige dashboards mee te maken, het herbalanceren van de assets of het real-time analyseren van risico's en inzicht… en zo veel meer.


Multidisciplinair

Al onze teams zijn multidisciplinair. UX-ontwerp maakt altijd deel uit van dit team. Bovendien hebben teams minimaal één, maar vaak twee of zelfs drie ontwikkelaars. Individuele teams kunnen een volledig project van A tot Z realiseren.


Hoge velocity

We zijn Agile-experts. Al meer dan 7 jaar ontwikkelen we Agile. Teams werken in twee weken durende sprints (iteraties). Altijd ondersteund door een van onze ervaren scrum masters om een hoge velocity (efficiëntie) te waarborgen.


Onderdeel van het team

Klanten kunnen bij ons deelnemen in het team als een (deeltijd) 'Product Owner'. In die speciale rol bepaal je prioriteiten, specificaties en daarmee het eindresultaat.


Intellectueel eigendom

Je bent eigenaar van wat we voor je maken. Best logisch toch? Vaak niet. Het intellectueel eigendom is iets dat we samen delen. Of we delen de broncode en het versiebeheer met je IT, als je wilt.


Teamplanning

Plan je team goed in. We helpen je met het inschatten van de hoeveelheid werk dat we verwachten nodig te hebben. Nadat je website of applicatie in productie is gegaan, kun je 'jouw' team blijven inhuren.


Hosting & support

Een deel van de ontwikkeling is een succesvolle lancering. Na deze lancering neemt het First Response Team het project over. Dit zeer ervaren team onderhoudt met passie alle websites en applicaties.


Vaste teamprijzen

Je kunt onze teams inhuren tegen een vaste prijs per week. Zo houden we alles eenvoudig en transparant. We garanderen dat onze teams ten minste 80% van de tijd effectief werken aan je project. Vaak meer natuurlijk.

Koffie? Bel Kees op 010 714 44 57

Teams


Expertise

Terug naar boven

Deel anonieme data?

We vinden privacy belangrijk en volgen de nieuwe GDPR regels en voorschriften. Dit betekent dat we een opt-in voor het gebruik van Google Analytics aanbieden.