Exchanges & distribution

Laat ons helpen ervoor te zorgen dat je relevant blijft door te innoveren of te experimenteren met nieuwe services en technologieën.

We helpen je niet alleen te voldoen aan wet- en regelgeving (RegTech), maar ook met innoveren en met het ontginnen van nieuwe markten.


Specifieke ervaring

We helpen deze specifieke groep relevant te houden met projecten als LP quoting quality dashboards, OTC rapportages, complete bilaterale trading engines en meer…


Multidisciplinair

Al onze teams zijn multidisciplinair. UX-ontwerp maakt altijd deel uit van dit team. Bovendien hebben teams minimaal één, maar vaak twee of zelfs drie ontwikkelaars. Individuele teams kunnen een volledig project van A tot Z realiseren.


Hoge velocity

We zijn Agile-experts. Al meer dan 7 jaar ontwikkelen we Agile. Teams werken in twee weken durende sprints (iteraties). Altijd ondersteund door een van onze ervaren scrum masters om een hoge velocity (efficiëntie) te waarborgen.


Onderdeel van het team

Klanten kunnen bij ons deelnemen in het team als een (deeltijd) 'Product Owner'. In die speciale rol bepaal je prioriteiten, specificaties en daarmee het eindresultaat.


Intellectueel eigendom

Je bent eigenaar van wat we voor je maken. Best logisch toch? Vaak niet. Het intellectueel eigendom is iets dat we samen delen. Of we delen de broncode en het versiebeheer met je IT, als je wilt.


Teamplanning

Plan je team goed in. We helpen je met het inschatten van de hoeveelheid werk dat we verwachten nodig te hebben. Nadat je website of applicatie in productie is gegaan, kun je 'jouw' team blijven inhuren.


Hosting & support

Een deel van de ontwikkeling is een succesvolle lancering. Na deze lancering neemt het First Response Team het project over. Dit zeer ervaren team onderhoudt met passie alle websites en applicaties.


Vaste teamprijzen

Je kunt onze teams inhuren tegen een vaste prijs per week. Zo houden we alles eenvoudig en transparant. We garanderen dat onze teams ten minste 80% van de tijd effectief werken aan je project. Vaak meer natuurlijk.

Koffie? Bel Kees op 010 714 44 57

Teams


Expertise

Terug naar boven

Deel anonieme data?

We vinden privacy belangrijk en volgen de nieuwe GDPR regels en voorschriften. Dit betekent dat we een opt-in voor het gebruik van Google Analytics aanbieden.