Development teams

Onze gespecialiseerde development teams bedenken, ontwerpen en bouwen samen met jou websites en applicaties volgens de laatste Agile methodieken.

Onze teams zijn financieel onderlegd en kennen je business goed. Met een fijn oog voor ontwerp, sterk analytisch vermogen en jaren ervaring in development creƫren ze toonaangevende oplossingen.


Niche experts

We werken exclusief voor financiële instellingen. Dat maakt dat we experts zijn in de financiële markt en thuis in onderwerpen die voor anderen abracadabra zijn.


Teamspelers

We staan bekend om onze open (en vaak directe) manier van communiceren en zaken doen. Iets wat onze klanten enorm waarderen in de samenwerking.


Snel resultaat

We werken met een korte time to market: al na twee tot vier weken leveren we bruikbare resultaten op. Korte iteraties met veel ruimte voor dialoog.


Hartje Rotterdam

We werken in hartje Rotterdam, direct naast het Centraal Station. Vanaf de zuidas ben je er met de trein in 40 minuten wat leid tot veel klanten die hier graag samen met hun team werken.

Koffie? Bel Kees op 010 714 44 57

Teams


Expertise

Terug naar boven

Deel anonieme data?

We vinden privacy belangrijk en volgen de nieuwe GDPR regels en voorschriften. Dit betekent dat we een opt-in voor het gebruik van Google Analytics aanbieden.