Onboarding team

Het onboarding team helpt je op weg: samen met onze business experts verken je problemen, definieer je ambities en leg je de basis om aan de slag te gaan met onze Development teams.

De eerste stap in onze samenwerking is een ontmoeting met een van onze onboarding team members. Zij spreken jouw taal en begrijpen je business. Samen komen we zo snel tot de kern.


Business experts

Onze client onboarders zijn business experts met ruime ervaring in de financiële markt. De combinatie met technische kennis maakt onze client onboarders uniek.


Waardig gesprekspartner

Een client onboarder is jouw adviseur en gefocust op jouw behoeftes. Hij helpt je met kennis en advies en is kritisch wanneer de situatie erom vraagt. Je kunt dus vertrouwen op weloverwogen en eerlijk advies.


Eén contactpersoon

Het onboarding team blijft langs de zijlijn betrokken bij projecten. Het is goed om te weten dat je altijd werkt met een klein team met één vast contactpersoon.


Verantwoordelijk

We zijn betrokken en voelen ons persoonlijk verantwoordelijk. Daarom zijn we eerlijk over vooruitzichten en realistisch in verwachtingen. Het fundament voor goede samenwerking.

Koffie? Bel Kees op 010 714 44 57

Teams


Expertise

Terug naar boven

Deel anonieme data?

We vinden privacy belangrijk en volgen de nieuwe GDPR regels en voorschriften. Dit betekent dat we een opt-in voor het gebruik van Google Analytics aanbieden.